Contact

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het aanbod of over onze dienstverlening dan kunt u contact opnemen met de CrelanCo Deals klantenservice.

De klantenservice van CrelanCo Deals is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:00u, met uitzondering van de erkende feestdagen, op telefoonnummer+32 2 580 05 83 of e-mail crelancodeals@faxions.be .

Wij streven ernaar uw vraag of opmerking binnen drie werkdagen inhoudelijk te beantwoorden. E-mails die u verstuurt in het weekend, zullen op de eerste werkdag na het weekend in behandeling worden genomen.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

CrelanCo Deals is een platform dat ontwikkeld is en beheerd wordt door Faxions Digital B.V.

Met uw CrelanCo Deals code en/of account kunt u kortingen krijgen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen bij CrelanCo Deals.

Ga naar https://crelancodeals.be/nl/accounts/register/ en vul eenmalig uw coöperantencode in het daartoe voorziene kader in. Vervolledig de andere velden en kies een paswoord. (TIP: sla dit paswoord goed op of noteer het ergens). Klik vervolgens op registreer. U heeft nu toegang tot de CrelanCo Deals.