Algemene voorwaarden restaurants en events

Algemene voorwaarden RESTOPARTNERS

U kunt enkel de 15% korting verkrijgen op de hele rekening bij alle deelnemende restaurants op voorwaarde dat u coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo bent en u een kortingsbon met QR-code kan voorleggen. De kortingsbonnen met QR-code kunnen gedownload en ongelimiteerd worden afgeprint via crelancodeals.be.

De 15% korting wordt u bij elk bezoek aan een deelnemend restaurant gegeven. De 15% korting geldt op de totale restaurantafrekening inclusief dranken – en dit voor maximum 4 personen per kortingsbon. Er mag slechts 1 kortingsbon per coöperatieve aandeelhouder per restaurantbezoek gebruikt worden. De huidige actieperiode loopt van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024.

De korting is enkel geldig op de restaurantkaart en wordt niet toegestaan op drank, snacks of desserts alleen, noch op gastronomische menu’s, dagmenu's, meeneemmaaltijden en speciale feestmenu's. De korting is niet geldig op 24 en 25 december en op feestdagen. Ze is niet geldig in eventuele feestzalen, hotelovernachtingen, tearooms en cafés. Er is tevens geen korting op non-foodproducten. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Toon uw kortingsbon met QR-code bij aankomst in het restaurant en voordat u de rekening vraagt. Dit kan voortaan op twee manieren:

1. Gedrukte kortingsbon: u print uw kortingsbon af en neemt deze mee naar het restaurant. In het restaurant gaat men u vragen uw kortingsbon af te geven om de korting te verkrijgen. De restauranthouder heeft deze bon immers nodig ter bewijs van de toegekende korting. De korting wordt niet gegeven indien u de kortingsbon pas toont nadat de rekening al werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen.

2. Elektronische versie van de kortingsbon met QR code: voor u de rekening vraagt, toont u deze PDF-voucher aan de restauranthouder. De korting zal u worden toegekend. De korting wordt niet gegeven indien u de PDF-voucher pas toont nadat de rekening al werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen.

HET IS ZEKER AAN TE RADEN OP VOORHAND EEN RESERVATIE TE MAKEN BIJ HET RESTAURANT VAN UW KEUZE EN HIERBIJ DUIDELIJK TE VERMELDEN DAT U COÖPERATIEVE AANDEELHOUDER CRELANCO BENT.

Als u een korting wordt geweigerd, signaleert u dit binnen een periode van 7 werkdagen na uw restaurantbezoek via mail naar: crelancodeals@faxions.be. Graag uw adresgegevens en telefoongegevens, alsook kopie van uw restaurantrekening meesturen.

Crelan nv, faxions bv en hun aangestelden kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht, natuurrampen, brand, ongevallen, stakingen of andere onvoorziene gebeurtenissen op weg naar of tijdens uw bezoek aan het desbetreffende restaurant. Crelan nv, faxions bv en hun aangestelden zijn niet aansprakelijk indien bepaalde informatie achterhaald blijkt te zijn bij de publicatie. Crelan nv en faxions bv wensen u van harte een prettig restaurantbezoek.

Algemene voorwaarden ACTIVITEITEN

Annulatievoorwaarden
Het annuleren van een event genereert bepaalde annulatiekosten.

Voor individuele inschrijvingen:
– tot 2 weken voor het event : €25 per geannuleerde deelnemer
– tussen 2 weken en de laatste werkdag voor het event : 50% annulatiekosten
– annulatie dag van event of no show : 100% annulatiekosten