CrelanCo Deals: geniet tal van voordelen.

Scroll tussen de vele voordelen van onze partners en kies er eentje uit. Of twee. Of drie. Of waarom niet allemaal?

Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u immers van ál deze CrelanCo Deals. Het enige wat u daarvoor moet doen, is u registeren via uw persoonlijke coöperantencode. Deze code vindt u terug via de mobile app of in de maandelijkse nieuwsbrief voor coöperanten. Of bel even naar uw Crelan-agentschap. Uw agent weet zoals gewoonlijk wat doen.

Maak uw account aan voor 31 augustus en krijg 30 gratis retro fotoprints via Smartphoto! De kortingscode vindt u terug in de bevestigingsmail van uw registratie.

Andere problemen? Neem contact op met onze klantendienst. Zij helpen u graag verder.

Heeft u al een CrelanCo Deals-account?

Bent u coöperant en hebt u al een CrelanCo Deals-account? Log hier in.

Inloggen
Heeft u nog geen CrelanCo Deals-account?

Bent u coöperant en hebt u nog geen CrelanCo Deals-account? Registreer u hier en krijg toegang tot de CrelanCo Deals.

Registreren
Hebt u als coöperant ook wel iets te bieden?

Hebt u zelf een zaak en komt uw product of dienst in aanmerking voor de CrelanCo Deals? Laat het ons dan zeker weten!

Contacteren
thumb_1852_500_500_0_0_auto

Restaurants

In meer dan 100 restaurants over heel België profiteert u als coöperant van 15% korting op de gehele rekening. En dat het hele jaar door. Zo veel keer als u maar wilt. Vlees, vis, veggie, en ja, ook vegan. Een chique etentje onder 4 vrienden. Of met uw lief. Of gewoon een lekkere spaghetti met de kids, dichtbij huis of tijdens een weekendje weg. Kijk eens tussen het aanbod, kies, en laat het vooral smaken. Reserveer uw tafel met de vermelding dat u coöperatief aandeelhouder bent van CrelanCo en geniet van uw avondje uit. Meer info vindt u terug in de Algemene voorwaarden restaurants en events.

Ontdek
thumb_1830_500_500_0_0_auto

Activiteiten

Er gaat niets boven qualitytime samen doorbrengen! Ontdek hier een selectie van aanbiedingen die specifiek zijn bedoeld om u een geweldige ervaring met vrienden of familie te geven. Plezier gegarandeerd!

Ontdek
thumb_1850_500_500_0_0_auto

Shoppen

Shoppen is leuk, maar shoppen met kortingen is nog leuker. Daarom vindt u hier het hele jaar door een waaier aan kortingen: reizen, mode, geschenken,... . Genoeg om uzelf en uw naasten te plezieren!

Ontdek

Top Deals

Efteling

Efteling is één van de grootste attractieparken van Europa, met jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers.

€5 korting op je toegangstickets
Taito

Stap op de Taito S1 en ervaar het sensationele gevoel van surfen of skiën terwijl u veiligheid en duurzaamheid omarmt.

€ 450 korting
museumPASS

MuseumPASS is de sleutel tot meer dan 235 Belgische musea en 300 tentoonstellingen. De pas biedt een jaar toegang tot de deelnemende musea.

€53,10 in plaats van €59

Veelgestelde vragen

CrelanCo Deals is een platform dat ontwikkeld is en beheerd wordt door Faxions Digital B.V.

Met uw CrelanCo Deals code en/of account kunt u kortingen krijgen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen bij CrelanCo Deals.

Ga naar https://crelancodeals.be/nl/accounts/register/ en vul eenmalig uw coöperantencode in het daartoe voorziene kader in. Vervolledig de andere velden en kies een paswoord. (TIP: sla dit paswoord goed op of noteer het ergens). Klik vervolgens op registreer. U heeft nu toegang tot de CrelanCo Deals.